Fietsenmaak Elf

Fietsenmaak-dienst

De Fietsenmaak ELF komt bij je thuis en helpt je met het repareren van je fiets.

 

Eenmalig

€ 24,90

Strippenkaart

€ 23,90

Abonnement

€ 22,90

 

 

De prijs van de dienst is de totale prijs die je betaalt per uur, inclusief alle verdere kosten. Dus ook bijvoorbeeld inclusief de voorrijkosten. Omdat er gewerkt wordt via de overheidsregeling ‘dienstverlening aan huis’, hoef je zelf verder geen BTW te betalen. De prijs hierboven is dus het “all-in” tarief. Bij een Strippenkaart koop je eenmalig voor een aantal uur een dienst. Bij een Abonnement neem je wekelijks, om de week of maandelijks dezelfde dienst af. Je ziet hierbij nergens aan vast; je kunt, met een opzegtermijn van 24 uur, per direct een abonnement stopzetten zonder kosten en zonder enig gedoe. Een e-mail of belletje is genoeg! Ook kun je altijd per direct wisselen van ELF als je liever een andere ELF hebt.

Fietsenmaak ELFZ

Hieronder staan voorbeelden wat de fietsenmaak ELF bij jou thuis kan bijdragen op het gebied van fietsreparatie:

  • Plakken van een lekke band / lekke banden
  • Plaatsen van een nieuwe binnen- of buitenband
  • Afmonteren van een fiets die je via het internet gekocht hebt
  • Afstellen van versnellingen en remmen
  • Hoger of lager zetten van een fietsstuur of fietszadel

De fietsenmaak ELF helpt je graag om dit klusje van je actielijst af te vinken!

De ELF neemt zijn/haar eigen gereedschap mee en materiaal om de band te plakken (lijm/plakker). Je levert zelf benodigd extra materiaal aan zoals een nieuwe binnenband. Zodat de klus goedkoop voor je blijft door middel van alleen het uurtarief en geen bijkomende kosten. (Materiaal hoeft alleen geleverd te worden indien dit nodig is voor de klus).

Een ELF is een particulier die werkt via het dienstverleningsplatform ELFZ.nl bij andere particulieren thuis via de regeling ‘dienstverlening aan huis’.

Onze aanbeveling is om eerst een eenmalige dienst met een ELF te boeken. Als het je bevalt en een ‘klik’ hebt met de ELF, dan kun je vervolgens als je dit wilt een abonnement aanschaffen. Dit abonnement is, met een opzegtermijn van 24 uur, per direct en zonder gedoe (slechts een e-mail of belletje ter bevestiging) opzegbaar. Je zit nergens aan vast.

Indien je liever de dienst makkelijk via de telefoon wilt bestellen, dan kan dit altijd, we helpen je graag! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Hier vindt je onze contact pagina met het ELFZ telefoonnummer.

Boek nu een Fietsenmaak ELF

Eenmalig

Strippenkaart

Abonnement

ELFZ ® - Klusjes in & om het huis! | Privacybeleid | Cookiebeleid | Algemene voorwaarden