Fotoalbum Elf

Fotoalbum-dienst

Het maken van een digitaal of papieren fotoalbum.

 

Eenmalig

€ 17,90

Strippenkaart

€ 16,90

Abonnement

€ 15,90

 

De prijs van de dienst is de totale prijs die je betaalt per uur, inclusief alle verdere kosten. Dus ook bijvoorbeeld inclusief de voorrijkosten. Omdat er gewerkt wordt via de overheidsregeling ‘dienstverlening aan huis’, hoef je zelf verder geen BTW te betalen. De prijs hierboven is dus het “all-in” tarief. Bij een Strippenkaart koop je eenmalig voor een aantal uur een dienst. Bij een Abonnement neem je wekelijks, om de week of maandelijks dezelfde dienst af. Je ziet hierbij nergens aan vast; je kunt, met een opzegtermijn van 24 uur, per direct een abonnement stopzetten zonder kosten en zonder enig gedoe. Een e-mail of belletje is genoeg! Ook kun je altijd per direct wisselen van ELF als je liever een andere ELF hebt.

Fotoalbum ELFZ

Een fotoalbum maken…heel vaak belandt dit op je to-do lijst en voor je het weet heb je zoveel nieuwe foto’s op je computer of telefoon staan, dat er geen beginnen meer aan is.

Dit probleem is nu snel opgelost! De fotoalbum ELF zet je foto’s in een album op de manier zoals jij het voor ogen hebt.

Of je nu een web album (foto’s die in een boek worden afgedrukt) wilt of een fotoalbum (foto’s zelf plakken), de ELF kan dit aan je keukentafel voor je regelen. De ELF helpt je bij het uitgebreide werk om de foto’s in het fotoalbum te plaatsen op een mooie manier. De ELF maakt het fotoalbum op zijn/haar computer bij jou zelf in huis. Zo kun je toezicht houden of het goed gaat, tips geven hoe je het wilt hebben en kun je bijsturen en controleren of je tevreden bent met het uiteindelijke resultaat.... De ELF wil graag dat je tevreden dit klusje van je to-do lijst afvinkt!

De ELF helpt je om te zorgen dat er een veilig kopie is van alle foto’s die gebruikt worden. Met al zijn of haar expertise is het web album of fotoalbum snel gemaakt. Helemaal als je al weet welke foto’s je wilt gebruiken....uiteraard kan de ELF je ook helpen met het deleten van foto’s die teveel zijn (die foto’s die jij aanwijst), zodat je de juiste foto’s voor het album overhoudt. 

De fotoalbum ELF gaat vervolgens voor je aan de slag en levert je kant en klaar een papieren fotoalbum of een digitaal fotoalbum aan. Bij een papieren fotoalbum lever je zelf het boek en betaal je de kosten van het printen van de foto’s die erin komen te staan. Bij een web album, een digitaal fotoalbum kun je deze vervolgens, als hij gemaakt is door de ELF, zelf doorsturen om te laten afdrukken bij een fotoalbum leverancier van jouw keuze (vindt je dit moeilijk, dan kan de ELF je hierbij uiteraard helpen). Je bepaalt dus zelf via de selectie van je fotoalbum leverancier de prijs van het album en betaalt zelf de kosten hiervan.

Het is uiteraard ook mogelijk om, na een eerste kennismaking, het album of de albums door de ELF niet aan je keukentafel, maar door de ELF zelf thuis (extern) te laten maken. Hij/zij komt je dan het eindresultaat laten zien of stuurt dit aan je door, zodat je altijd wijzigingen kunt laten doorvoeren voordat het album uiteindelijk gedrukt wordt en je dit klusje tevreden van je to-do list kunt afvinken!

Een ELF is een particulier die werkt via het dienstverleningsplatform ELFZ.nl bij andere particulieren thuis via de regeling ‘dienstverlening aan huis’.

Onze aanbeveling is om eerst een eenmalige dienst met een ELF te boeken. Als het je bevalt en een ‘klik’ hebt met de ELF, dan kun je vervolgens als je dit wilt een abonnement aanschaffen. Dit abonnement is, met een opzegtermijn van 24 uur, per direct en zonder gedoe (slechts een e-mail of belletje ter bevestiging) opzegbaar. Je zit nergens aan vast.

Indien je liever de dienst makkelijk via de telefoon wilt bestellen, dan kan dit altijd, we helpen je graag! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Hier vindt je onze contact pagina met het ELFZ telefoonnummer.

Boek nu een Fotoalbum ELF

Eenmalig

Strippenkaart

Abonnement

ELFZ ® - Klusjes in & om het huis! | Privacybeleid | Cookiebeleid | Algemene voorwaarden