Spitsuur Elf

Spitsuur-dienst

Koken voordat je thuiskomt, zodat het eten al op tafel staat & het huis aan kant maken.

 

Eenmalig

€ 17,90

Strippenkaart

€ 16,90

Abonnement

€ 15,90

 

De prijs van de dienst is de totale prijs die je betaalt per uur, inclusief alle verdere kosten dus ook inclusief de voorrijkosten. Aanbevolen is om 2 tot 3 of meer uur elvenmagie af te nemen.

Heb je voor een abonnement gekozen, dan zit je nergens aan vast. Je kunt per direct opzeggen en je kunt altijd per direct wisselen van ELF als je liever een andere ELF hebt.

Spitsuur ELFZ

De spitsuur ELF is aanwezig voordat je thuiskomt en kookt het eten voor jezelf/jullie/jouw gezin op basis van de ingredienten die je in huis gehaald hebt....alles staat klaar op tafel als je thuis komt! Vervolgens gaat de ELF naar huis zodat je in huiselijke kring kunt dineren.

Als er tijd over is kan de ELF in de spitsuren tevens jouw huis aan kant maken, zodat je in een opgeruimd huis thuiskomt.

De ELF kan ook in het weekend komen of tijdens een feestavond als je vrienden of familie over de vloer hebt....vele handen maken licht werk!

Je levert zelf je eigen ingredienten en eventuele schoonmaakspullen aan, zodat het goedkoop voor je blijft. Zo betaal je alleen het uurtarief en geen bijkomende kosten.

Een ELF is een particulier die werkt via het dienstverleningsplatform ELFZ.nl bij andere particulieren thuis via de regeling ‘dienstverlening aan huis’.

Onze aanbeveling is om eerst een eenmalige dienst met een ELF te boeken. Als het je bevalt en een ‘klik’ hebt met de ELF, dan kun je vervolgens als je dit wilt een abonnement aanschaffen. Dit abonnement is, met een opzegtermijn van 24 uur, per direct en zonder gedoe (slechts een e-mail of belletje ter bevestiging) opzegbaar. Je zit nergens aan vast.

Indien je liever de dienst makkelijk via de telefoon wilt bestellen, dan kan dit altijd, we helpen je graag! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Hier vindt je onze contact pagina met het ELFZ telefoonnummer.

Boek nu een Spitsuur ELF

Eenmalig

Strippenkaart

Abonnement

ELFZ ® - Klusjes in & om het huis! | Privacybeleid | Cookiebeleid | Algemene voorwaarden