Strijk Elf

Strijk-dienst

Het strijken van kleding en ander textiel.

 

Eenmalig

€ 17,90

Strippenkaart

€ 16,90

Abonnement

€ 15,90

 

 

De prijs van de dienst is de totale prijs die je betaalt per uur, inclusief alle verdere kosten. Dus ook bijvoorbeeld inclusief de voorrijkosten. Omdat er gewerkt wordt via de overheidsregeling ‘dienstverlening aan huis’, hoef je zelf verder geen BTW te betalen. De prijs hierboven is dus het “all-in” tarief. Bij een Strippenkaart koop je eenmalig voor een aantal uur een dienst. Bij een Abonnement neem je wekelijks, om de week of maandelijks dezelfde dienst af. Je ziet hierbij nergens aan vast; je kunt, met een opzegtermijn van 24 uur, per direct een abonnement stopzetten zonder kosten en zonder enig gedoe. Een e-mail of belletje is genoeg! Ook kun je altijd per direct wisselen van ELF als je liever een andere ELF hebt.

Strijk ELFZ

De Strijk ELF helpt je bij het strijken van je kleding zoals overhemden, broeken, shirts, t-shirts en ander textiel thuis zoals dekbedovertrekken. 

De Strijk ELF helpt je graag om dit klusje van je to-do lijst af te vinken!

Als alles mooi gestreken is en er nog tijd over is, dan kan de Strijk ELF ook nog wat algemene schoonmaakwerkzaamheden in huis op zich nemen.

De Strijk ELF doet het strijkwerk bij jou zelf in huis, zodat je kunt bijsturen & kunt controleren of je tevreden bent met het uiteindelijke resultaat.

Uiteraard kun je, na de kennismaking met de ELF, het strijkwerk voortaan ook meegeven. Hierbij wordt de bezorgtijd meegenomen in de totale werktijd van de ELF.

Een ELF is een particulier die werkt via het dienstverleningsplatform ELFZ.nl bij andere particulieren thuis via de regeling ‘dienstverlening aan huis’.

Onze aanbeveling is om eerst een eenmalige dienst met een ELF te boeken. Als het je bevalt en een ‘klik’ hebt met de ELF, dan kun je vervolgens als je dit wilt een abonnement aanschaffen. Dit abonnement is, met een opzegtermijn van 24 uur, per direct en zonder gedoe (slechts een e-mail of belletje ter bevestiging) opzegbaar. Je zit nergens aan vast.

Indien je liever de dienst makkelijk via de telefoon wilt bestellen, dan kan dit altijd, we helpen je graag! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Hier vindt je onze contact pagina met het ELFZ telefoonnummer.

Boek nu een Strijk ELF

Eenmalig

Strippenkaart

Abonnement

ELFZ ® - Klusjes in & om het huis! | Privacybeleid | Cookiebeleid | Algemene voorwaarden