Hoe werkt Elfz

Kies ELFZ service

1. Kies een ELFZ dienst

En bepaal of je deze dienst eenmalig, als strippenkaart (voor een paar diensten) of als abonnement (wederkerend) wilt. Maak keuze uit één van de 11 verschillende diensten.

Zoek ELFZ medewerker

2. Zoek een ELFZ dienstverlener

Kies een profiel van één van de ELFZ die op de ELFZ profielenpagina staat en in jouw woonplaats en postcode werkzaam is.

Maak een afspraak

3. Maak een afspraak

Kies je datum, tijd en frequentie en bevestig je aanvraag.

Betaal de klus

4. Betaal de klus

Betaal eenvoudig via iDEAL of via automatische incasso.

Krijg klussen af

5. Vink de klus af!

De ELFZ dienstverlener maakt de klus af

Waarom heten we ELFZ?

De kerstman krijgt hulp van Elfen.

Deze Elfen pakken bijvoorbeeld cadeautjes in die meegaan op de arreslee, zodat ze bijdragen aan het blij maken van anderen. En hebben we niet allemaal af en toe een ELF nodig die in korte tijd een achterstallige klus weg tovert? Die een stralend schoon huis achterlaat, je plinten vastlegt, je overhemden strijkt, een heerlijk diner voorzet of je tuin aan kant maakt? Willen we niet allemaal een beetje elfenmagie?

Over ons – ELFZ.nl

ELFZ.nl is een dienstenplatform dat mensen in contact brengt met ‘ELFZ’, particulieren die werkend via de overheidsregeling ‘dienstverlening aan huis’ hun diensten aanbieden, waardoor je sneller jouw to-do lijst thuis afkrijgt. Ook wij als oprichters van ELFZ.nl vinden het ophopen van klusjes in en om ons huis vervelend....het lijkt wel of we die to-do lijstjes nooit afkrijgen....ze worden alleen maar langer. Thuis wil je genieten, tijd maken voor je dierbaren & juist genieten van je rust!

Via ELFZ.nl willen wij je hiervoor de oplossing brengen en voor anderen iets kunnen betekenen. Want waarom zou je zelf in je muur gaan boren om een fotolijstje op te hangen, als iemand dit klusje snel even voor je kan doen? En waarom zou je zelf gaan strijken, als iemand anders graag een vergoeding ontvangt voor het ophalen en weer gladgestreken thuisbrengen van je overhemden?  

Deze ELFZ werken via ons met een reden. Zij zijn niet alleen goed en snel in de klus die ze klaren, maar tevens betrouwbaar, vriendelijk en flexibel. Hiermee trekken wij een doelgroep van klanten aan waarbij het ook voor de ELF een fijne tijdsbesteding is.

Naast het met elkaar in contact brengen van mensen, zorgen we voor de administratieve afhandeling van de dienstverleningsovereenkomst die mensen met elkaar zijn aangegaan en vinden wij het onze uitdaging om het gebruik van ons dienstverleningsplatform zo makkelijk mogelijk te maken voor beide partijen.

Ook een ELF worden?

Werken via ELFZ is voor iedereen die extra geld wil verdienen.. Ook is werken via ELFZ.nl voor alle leeftijden vanaf 18 jaar, voor zowel jong als oud. Wij zijn ook heel blij met je als vijftigplusser en verwelkomen elke ervaren prof die zich na zijn pensioen nog niet voelt uitgerangeerd. Bepaal zelf je tijden en het aantal uren. Bepaal zelf waar je wilt werken en hoe vaak, in overleg met de betreffende klant. Schrijf je in via ‘Zelf werken via ELFZ.nl’. Mocht jouw woonplaats nog niet bij de plaatsen staan waar ELFZ werkzaam zijn, laat dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. jouw naam, woonplaats, e-mail adres en telefoonnummer achter, dan laten we je direct vrijblijvend weten als we met ELFZ.nl ook in jouw woonplaats actief zijn!

 

Voordelen Elfz

Voordelen van ELFZ desktop

 

Voordelen Elfz

Voordelen van ELFZ

ELFZ ® - Klusjes in & om het huis! | Privacybeleid | Cookiebeleid | Algemene voorwaarden