Werken via ELFZ®.nl

Schrijf je nu gratis* in!

Aanmelden en aan de slag via ELFZ.nl is simpel & snel!

Wij zijn per direct op zoek naar ELFZ die via ons dienstverleningsplatform willen werken.

1. Aanmelden

Vul hier het inschrijfformulier in. 
Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

2. Telefonische intake

Tijdens het telefonische gesprek vragen we als onderdeel van de selectieprocedure naar je ervaring, je motivatie en kijken samen of je goed past binnen het concept om te werken via het ELFZ dienstverleningsplatform. 

3. Verklaring Omtrent Gedrag

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat je gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving. Lees hier meer over het aanvragen van een VOG.

* Uitgezonderd eenmalige verklaring omtrent gedrag (VOG) € 33,85. 
4. Activeer je profiel

Als de voorgaande stappen goed bevonden zijn, activeren we direct je profiel en kun je gaan werken via ELFZ.nl! Via jouw persoonlijke profiel bepaal je zelf in welke plaats, op welke dagen/tijden en hoe vaak je wilt werken.

5. Klantaanvragen

Via je eigen profiel accepteer of weiger je werk dat je aangeboden wordt. Op deze manier bouw jij je eigen klantenkring op. Je kunt eenvoudig reageren via de ELFZ.nl website op nieuwe verzoeken van particulieren die bij jou in de buurt wonen.

6. Uitbetaling

Elke twee weken keren we direct op je bankrekening jouw verdiende geld uit.

Mijn klusjes thuis eindelijk af!

'ELFZ', mensen die via ons platform ELFZ.nl werken, maken het leven makkelijker van particulieren door hun te helpen met klusjes in en om het huis. Ze helpen hen hun to-do lijst af te vinken. Kun je bijvoorbeeld goed schoonmaken, strijken, tuinieren, een auto van binnen en buiten schoonmaken, een muur schilderen, behangen, lampen ophangen, koken, een maatje zijn of fotoboeken maken, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Als ELF werk je via ons dienstverleningsplatform via de overheidsregeling ‘dienstverlening aan huis’. Het voordeel hiervan is dat je niet ingeschreven hoeft te staan bij de Kamer van Koophandel. Voor al je mogelijke vragen over het zelf werken via ELFZ.nl kun je contact opnemen met ons recruitment team. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we helpen je graag hiermee. Mocht jouw woonplaats nog niet bij de plaatsen staan waar ELFZ werkzaam zijn, laat dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. jouw naam, woonplaats, e-mail adres en telefoonnummer achter, dan laten we je direct vrijblijvend weten als we met ELFZ.nl ook in jouw woonplaats actief zijn!

Jouw vergoeding

Het bedrag dat je als vergoeding ontvangt per uur voor het werk via ons dienstverleningsplatform bij particulieren thuis is een ‘all in’ tarief inclusief loon, onkosten, vakantiedagen, calamiteitenverlof en kortdurend ziekteverzuim. Je betaalt zelf belasting over de vergoeding per uur.

€ 22,50

Klus ELF
Fietsenmaak ELF
Computer ELF
Tuin ELF

 

Jouw voordelen van het werken via ELFZ.nl

✓ Snelheid: Elke twee weken krijg je uitbetaald via ELFZ.nl.
✓ Uitbetaling: Een leuke hobby of verzeker jezelf van een vast maandsalaris*.
✓ Gratis**: Makkelijk in/uitschrijven zonder kosten of verplichtingen.
✓ Gemak: Je hoeft zelf geen klanten te werven; je krijgt vanzelf aanvragen van klanten die speciaal voor jou kiezen. 
✓ Keuzevrijheid: Je kiest zelf of je een nieuwe klant wilt helpen.
✓ Flexibiliteit: Bepaal je werktijden, zeven dagen per week tussen 06.00 en 22.00 uur.

*   Afhankelijk van het aanbod, we zijn hard aan het bouwen om je voldoende klanten te bieden!
** Het enige wat je betaalt zijn eenmalig de kosten van de VOG aanvraag. Betrouwbaarheid van de ELFZ vinden we heel belangrijk!

Hoe werkt het? Zodra je het (vrijblijvende) inschrijfformulier hebt ingevuld nemen we telefonisch contact met je op. Hiervoor kun je zelf drie dagen opgeven waarin je goed bereikbaar bent. Tijdens dit persoonlijke telefoongesprek waarin we de screening doen kunnen we kennismaken, alles rustig doornemen en jouw vragen beantwoorden.
 

Alle informatie die je nodig hebt:

Wij zijn op zoek naar mensen van alle leeftijden vanaf 18 jaar die wat bij willen verdienen, graag ook (!) als je ouder dan 50 jaar bent en/of met pensioen bent.

TIP: Informeer wat extra inkomsten in jouw situatie betekenen bij het doen van je belastingaangifte en eventuele toeslagen die je ontvangt.

Persoonlijk gesprek: Via een persoonlijk telefoongesprek met een collega van ons recruitment team, maken we kennis en toetsen wij je motivatie en vaardigheden op werk- en sociaal gebied. Daarnaast vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag. Dit is een bewijs dat je gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een functie in de samenleving.

VOG: Het aanvragen van een VOG bij de overheid gaat snel en makkelijk bij ELFZ.nl via de digitale weg.
Zelf moet je aan een paar voorwaarden voldoen om een VOG aan te kunnen vragen:
• Je staat als ingezetene ingeschreven in de basis registratie personen van de gemeente waar je woont.
• Je beschikt over een burgerservicenummer
• Je beschikt over een gebruikersnaam en wachtwoord voor DigiD
• Je beschikt over een internetverbinding en een e-mail adres
• Je beschikt over een betaalrekening bij een bank die is aangesloten bij iDEAL.


Stap 1: Door ELFZ.nl

Zodra je in samenspraak met ELFZ recruitment aangegeven hebt, dat je klaar bent om de VOG aan te gaan vragen, bereidt ELFZ.nl de aanvraag vervolgens online voor. Dit doen we voor je bij overheidsorganisatie Justis.nl.

Stap 2: Door jou
Je ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een link, een aanvraagcode en de mededeling dat jouw VOG wordt aangevraagd. Via een link in deze e-mail kun je inloggen in DigiD. Daar rond je de VOG-aanvraag makkelijk af door te bevestigen dat jouw gegevens juist zijn opgenomen (als dat uiteraard het geval is). Het bedrag van de elektronische VOG-aanvraag van €33,85 dien je vóór de behandeling van jouw aanvraag te voldoen via iDEAL. Deze kosten zijn is €7,50 lager dan een aanvraag via de gemeente. Jouw aanvraag wordt vervolgens door Justis in behandeling genomen. Justis informeert je schriftelijk over de afhandeling van jouw aanvraag. De verwerkingstijd bij de overheid is op dit moment 1 tot 6 weken.


Stap 3: Door jou

Je dient het originele exemplaar van de VOG vervolgens naar ons per post op te sturen, naar:
ELFZ, t.a.v. Recruitment, Besselstraat 16, 1223 EL Hilversum.

Kosten VOG
Zijn de kosten voor de VOG (€33,85) een probleem? Neem dan contact met ons op voor het vinden van een goede oplossing: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We helpen je graag!

Justis
Meer informatie over Justis vind je op:
https://www.justis.nl/producten/vog/vog-aanvragen/digitaal-aanvragen.aspx

Gedragsregels: Wij zoeken vooral mensen die het in zich hebben om, met ons, op een professionele manier de klanten tot dienst te zijn. Denk dan niet alleen aan wat je goed kan, maar ook aan hoe je omgaat met je klant. Het is belangrijk dat je als ELF alleen aanbiedt waar je echt goed in bent. Daarnaast is het net zo belangrijk dat je als ELF beleefd en vriendelijk bent, je afspraken nakomt en duidelijk bent in hoe je je werk aan wilt pakken.

Tijdsindicatie: Binnen een week nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld hebben we telefonisch contact. In dit gesprek maken we kennis, doen we de screening, is je direct duidelijk hoe we op een prettige manier gaan samenwerken en helpen we je met de laatste stappen om het te regelen. Na het passeren van de screening en nadat wij de VOG binnen hebben krijg je snel via je mailadres uitleg over hoe je jezelf als ELF collega op de website kunt aanmelden voor één of meer diensten. Op de ELFZ website bij de profielen plaatsen we je naast je ELF collega’s. We prijzen je aan met jouw motivatie en jouw foto’s. De motivatie is een korte tekst die we in het eerste telefonische contact samen hebben opgesteld. Verder geven we aan welke ELFZ diensten je uitvoert en in welke plaats(en) je werkzaam bent als ELF.

Klantcontact: Via je mail krijg je een melding als iemand jouw hulp wil inzetten. Op de website ELFZ.nl kun je zelf inloggen en kun je simpel en direct reageren door het werk te accepteren of te weigeren. Ook kun je via de mail antwoorden op klantvragen, bijvoorbeeld ‘kun je volgende week een uurtje langer schoonmaken’. Op een persoonlijke pagina kun je overigens jouw gegevens (je ‘profiel’) altijd aanpassen. Je bepaalt dus zelf in welke plaats(en), op welke dagen/tijden en hoe vaak je wilt werken. 

ELFZ ® - Klusjes in & om het huis! | Privacybeleid | Cookiebeleid | Algemene voorwaarden